Kilpailijoille

Luvassa on todellista agilityurheilun juhlaa kun ensimmäiset viralliset GAMES-suomenmestaruudet ratkotaan Vierumäen urheiluopiston alueella 12.-14.7.2019. Kilpailut järjestetään kahdella hiekkatekonurmikentällä. Vierumäellä on tarjolla loistavat lenkkeilymaastot sekä valtavasti muita aktiviteetteja agilityn oheen kisaajille ja vaikka koko perheelle.

Games suomenmestaruudet

Snookerin suomenmestaruudesta kisataan lauantaina 13.7.2019 ja Gamblerin sunnuntaina 14.7.2019. Games -mestaruus ratkeaa näiden ratojen yhteenlaskettujen tulosten perusteella.

Joukkuemestaruus ratkaistaan samoin yksilöratojen tulosten perusteella.

Snooker- ja Gambler- radoille ovat tervetulleet kisaamaan kaikki koirakot, joilla on osallistumisoikeus virallisiin kilpailuihin.

Tuomarina Games-radoilla toimii Lee Gibson.

Avoimet suomenmestaruudet

Avoimet suomenmestaruudet ratkotaan sunnuntaina 14.7.2019. AVO-SM-finaaliin karsitaan osallistujat viikonlopun neljältä agility- ja yhdeltä hyppyradalta siten, että finaaliin pääsee kustakin kilpailusta 1-luokan voittaja, 2-luokan kaksi parasta ja 3-luokasta kolme parasta. Mikäli sijoittuneella on jo aiemmasta kisasta osallistumisoikeus finaaliin ei paikka siirry seuraavalle. Avointa suomenmestaruutta voivat tavoitella kaikki koirakot, joilla on osallistumisoikeus virallisiin kilpailuihin.

Tuomarina AVO-SM-finaalissa toimii Ritva Herrala.

Viralliset kilpailut

Perjantaina kisataan yksi agility- ja yksi hyppyrata kaikille luokille, lauantaina kaksi agilityrataa kaikille luokille ja sunnuntaina yksi agilityrata.

Tuomareina viikonlopun radoilla toimivat Johanna Nyberg, Marja Lahikainen ja Anne Savioja.