Ilmoittautuminen ja osallistumisoikeus

Ilmoittautuminen GAMES SM- kilpailujen kaikille radoille on avoinna 30.6. saakka. Hinnoittelu on porrastettu niin, että kaikille radoille on edullisempi kilpailumaksu 16.6.2019 saakka.

HUOM! Halvempaa ilmoittautumisporrasta on jatkettu 23.6. asti!

lmoittautuminen : SAGI:n kilpailu- ja tulosjärjestelmä

Hinnoittelu

Radat A agilityrata, B hyppyrata, C agilityrata, D agilityrata, E agilityrata: kilpailumaksu 23.6.2019 asti 13 €, sen jälkeen 24.6.-30.6.2019 20 €.

Rata F agilityrata= snooker ja rata G agilityrata= gambler: kilpailumaksu 23.6.2019 asti 20 €, sen jälkeen 24.6.-30.6.2019 30 €.

Vastaavana koetoimitsijana toimii Taina Latikka ja avustavana koetoimitsijana Hanna Pylkkänen. Yhteydenotot osoitteeseen koetoimitsija@gamessm2019.net

Osallistumisoikeus

GAMES-SM

GAMES-SM kilpailuihin osallistuvan ohjaajan on oltava Suomen kansalainen ja hänellä on oltava voimassa oleva Suomen Agilityliiton kilpailulisenssi.

Kilpailuihin osallistumisoikeus koirilla, jotka ovat tunnistusmerkittyjä ja ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliiton koirarakisteriin.

GAMES-SM JOUKKUEKILPAILU

GAMES-SM joukkuekilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan siihen osallistuvat automaattisesti kaikki seurat tai rotuyhdistykset, joilla on vähintään 3 osallistujaa sekä Snooker- että Gambler- kilpailuissa.

AVOIN SUOMENMESTARUUS

Avointa suomenmestaruutta voivat tavoitella kaikki koirakot, joilla on osallistumisoikeus virallisiin kilpailuihin. Kilpailuihin (A-,C-,D- ja E- agilityradat sekä B-hyppyrata), joissa karsinta AVO-SM-finaaliin tapahtuu , ilmoittaudutaan normaalisti SAGIN kilpailu- ja tulosjärjestelmän kautta.