Yhteistyökumppanit

Riemukauppa.fi tarjoaa parhaat eväät ja treenitarvikkeet jokaiseen koiraurheilulajiin! Tutustu koiratreenitarvikkeiden laajimpaan valikoimaan nettikaupassamme: riemukauppa.fi tai myymälöissämme Lahdessa ja Mikkelissä. 

Riemu on mukana tapahtumassa myyntipisteen kera myös paikan päällä!

Riemu Facebookissa ja Instagramissa


SporttiRakki on koiraurheilun ykköspalvelu! Koiraharrastamisen valmennusyhteisö ja ehdottomasti laajin kotimainen tietopankki, mikäli sinua kiinnostavat koiran koulutus ja harrastaminen koiran kanssa. Satoja ilmaisia artikkeleita! Tietoa koiramaailman tapahtumista. Lisäksi rekisteröityneille jäsenille upeaa lisäsisältöä nettivalmentautumiseen ja itsensä kehittämiseen! #koiraurheilunilo

SporttiRakki on mukana tapahtumassa taltioimassa kisapäivien tapahtumia!

SporttiRakki Facebookissa ja Instagramissa

Kotimaiset Jakke -koirien lisäravinteet on tehty ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka takaavat tuotteiden laadukkuuden. Jakke-lisäravinteissa on markkinoiden parhaat pitoisuudet – vertaile! Jakke-lisäravinteissa on pyritty mahdollisimman luonnonmukaisuuteen ja ne ovatkin koirasi hyvinvoinnin kannalta tärkeitä – ja viimeistään silloin, jos koirallasi on mahdollisia ongelmia terveyden suhteen. Jakke-lisäravinteilla koirasi saa iloa ja mukavuutta elämäänsä ja koirasi fysiikka saa luontaista elinvoimaa ja sinunkin on mukava olla ja harrastaa hyvinvoivan koirasi kanssa.

Jakke lisäravinteet on mukana tapahtumassa paikan päällä myyntipisteen kera!

Jakke Facebookissa

ALGE-TIMING Suomi tarjoaa tarkat ajanottolaitteet ja näyttötaulut agilityyn ja muihin urheilulajeihin. Helposti asennettavilla ja langattomilla laitteilla voit hoitaa sekä harjoitusten että arvokilpailujen ajanoton.  Tutustu agilityn ajanottoratkaisuihin kotisivuillamme www.alge-timing.fi ja kysy lisää!

ALGEn ajanottolaitteet ovat käytössä kisakentillä!

SLN Import (Acana, Orijen) on toiminut lemmikkituotteiden maahantuojana vuodesta 2002. Yrityksen valikoimiin ovat kuulunut alusta alkaen ACANA koiran- ja kissanruoat sekä muutamaa vuotta myöhemmin valikoimiin tulleet ORIJEN koiran- ja kissanruoat.

Acana Facebookissa Orijen Facebookissa

Nutrolin – ”Oikeat omegat pennusta senioriksi”

Nutrolin Facebookissa ja Instagramissa

ILOMME tarjoaa verkkokursseja koiran koulutukseen. Me tiedämme, että iloinen ja onnellinen koira oppii parhaiten, siksi kursseillamme kiinnitetään huomiota koirasi tunnetilaan. Näin oppimisesta tulee tehokasta ja nopeaa. Vältät turhia toistoja ja eteneminen on sujuvaa. Meiltä löydät kursseja sekä peruskoulutukseen että harrastamiseen koirasi kanssa. Tällä hetkellä lajivalikoimaamme kuuluvat agility ja Nose Work. Opastamme sinua myös huoltamaan urheilevaa koiraasi koiran kehonhuolto kursseilla. Agilityssä tunnetuin ja suosituin kurssimme on Sanni Kariniemen kanssa yhteistyössä suunniteltu Ajatteleva Agilitykoira -koulutuskokonaisuus. Ole koirasi paras ystävä ja aloita ILOMME -matkasi osoitteessa www.ilomme.fi

ILOMME Facebookissa ja Instagramissa